ΣΧΕΤΙΚΑ

Ένα καλάθι γεμάτο γεύση και άρωμα Αιγαίου

Ιsland Basket Ψαροταβέρνα στην Αρτέμιδα: Το όνομα που εξωτερικεύει με τον πιο άμεσο και ιδανικό τρόπο τη φιλοσοφία μας. Άλλωστε, το κίνητρο μας για τη δημιουργία της Ψαροταβέρνας μας ήταν να ζωντανέψουμε τη μοναδική αίσθηση που νιώθεις όταν αντικρύζεις το καλάθι του νησιώτη ψαρά, από άκρη σε άκρη σε όλο το Αιγαίο. Γεμάτο από τα πιο φρέσκα ψάρια κι οστρακοειδή του πελάγου μας. Πλημμυρισμένο με αναζωογονητική θαλασσινή αύρα, συνοδευόμενο από τα πιο ζεστά και φιλόξενα χαμόγελα.

Αυτή η διάθεση είναι που μας ξεχωρίζει σαν ψαροταβέρνα, ή καλύτερα σαν ένα σημείο ανέμελης συνάντησης φίλων. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Island Basket Ψαροταβέρνα στην Αρτέμιδα. Αυτή το έχει κάνει ήδη αγαπητό στους απανταχού λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κουζίνα μας

Πριν καταλήξουμε στο δικό μας «γαστρονομικό» αρχοντικό, στο Island Basket Ψαροταβέρνα στην Αρτέμιδα γυρίσαμε τον κόσμο. Είδαμε, μυρίσαμε, δοκιμάσαμε, απολαύσαμε, εντρυφήσαμε στις πιο ξεχωριστές νοστιμιές – πρεσβευτές των φυλών και των τάσεων των γεύσεων του πλανήτη. Από αυτές κρατήσαμε μυστικά και τεχνικές, που μπορούμε να «παντρέψουμε» με τη δική μας αιγαιοπελαγίτικη διατροφή και να απογειώσουμε κάθε νοστιμιά που ετοιμάζουμε.

Το αποτέλεσμα; Μια κουζίνα της ψαροταβέρνας μας πάντα ανοιχτή: Ανοιχτή στις επιθυμίες σας, ανοιχτή στη φαντασία σας, ανοιχτή για κάθε ηλικία, κάθε εποχή και κάθε περίσταση. Φτάνει, απλά, μία σας επίσκεψη στο Ιsland Basket Ψαροταβέρνα στην Αρτέμιδα και θα γίνετε και εσείς μέλος της παρέας μας.

Κάντε Κράτηση

στο Island Basket Ψαροταβέρνα

Έχετε επισκεφτεί το Island Basket Ψαροταβέρνα;

Γράψτε μια Κριτική!

Island Basket Ψαροταβέρνα