ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο καλάθι μας χωράει κάθε σας εκδήλωση

Στο Island Βasket Ψαροταβέρνα στην Αρτέμιδα, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε τον ιδανικό συνδυασμό για τις πιο απλές έως πιο ειδικές περιστάσεις. Πλούσιο μενού, ολόφρεσκο ψάρι και κρέας, και ένας χώρος που εμπνέει με την ζεστασιά και την ατμόσφαιρά του.

Ειδικά, χάρη στη δυνατότητα να κλείσετε ή την αίθουσα στη Λεωφόρο Βραυρώνος ή το παραλιακό μας τμήμα, ανάλογα με την εποχή, αποκτάτε μια ιδανική επιλογή για να υποδεχθείτε καλεσμένους, συγγενείς, φίλους ή και συνεργάτες για την εκδήλωσή σας, να τους φροντίσετε με τις νοστιμιές από το μενού του Ιsland Basket Ψαροταβέρνα στην Αρτέμιδα, ή από το μενού που θα σχεδιάσουμε μαζί και να τους ικανοποιήσετε με τον πιο απολαυστικό, αξέχαστο και φυσικά οικονομικό τρόπο.

Αναλυτικά, στο χώρο μας και την κουζίνα της ψαροταβέρνας μας, μπορούμε να αναλάβουμε με επιτυχία εκδηλώσεις όπως:

  • Οικογενειακά Τραπέζια και δεξιώσεις
  • Κοινωνικές Εκδηλώσεις, γάμος, βάφτιση, γιορτή και πάρτι
  • Εταιρικές Εκδηλώσεις, γεύματα, δείπνα, συναντήσεις, κοπή πίτας κ.ά.

Εάν λοιπόν προβληματίζεστε για το μεγάλο τραπέζι που ετοιμάζετε και αναζητάτε τον χώρο αλλά και τον τρόπο που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο δύσκολο, ιδιαίτερο και απαιτητικό καλεσμένο, η συνταγή της επιτυχίας υπάρχει στο Island Basket Ψαροταβέρνα στην Αρτέμιδα.

To μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ανακαλύψετε πόσες λύσεις υπάρχουν για εσάς, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6970024172 ή να συμπληρώσετε τη Φόρμα που ακολουθεί. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας καλέσουμε για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσής σας!